Nuga Best

La momentul actual dispozitivele Nuga Best sunt prezente în 105 tări din lume, printre care se numără SUA, Italia, Germania, Austria, Franta, China, Filippine, Federația Rusă, Ucraina, Bielarus, România, etc.

Din nastere, în organism nu este nimic în plus si, în acelasi timp, este suficient pentru a duce o viață sănătoasă din plin. Dar noi avem responsabilitatea deplină pentru ceea ce se întâmplă cu organismul nostru, inclusiv și pentru sănătate. Dacă omul ignoră acest lucru conștient (fumatul, alcoolul, stresul zilnic, alimentația incorectă, modul pasiv de viață) – corpul (inițial încet, apoi ireversibil) se distruge datorită slăbirii imunității. Toate afecțiunile netratate complet sau înhibate cu anestezice, cu timpul devin tot mai puternice. Si atunci, când se manifestă, un lucru inevitabil, – este posibil că nu mai pot fi tratate, sau tratamentul va fi de durată.

Iată de ce, pentru majoritatea oamenilor, Nuga Best prezintă o comoară, care permite să rupem acest cerc vicios, și să trăim așa cum MERITĂM, DORIM și, cel mai important, PUTEM!

Utilizarea regulată a dispozitivelor Nuga Best ajută la restabilirea imunității omului și creiază condiții perfecte pentru autoapărare.

Cuvântul „Nuga” în limba coreeană înseamnă „Luca”. Este un doctor și tămăduitor, care a scris una din Evanghelii.

Ideologia fundamentală a companiei Nuga Medical este îndreptată spre însănătoșirea fiecărui membru al familiei.