Producator

Compania „Nuga Medical Co., LTD” este specializată în fabricarea și vânzarea dispozitivelor medicale, destinate profilaxiei și recuperarii sănătătii omului.

Începând cu 2002, echipamentele brandului comercial „Nuga Best” au primit recunoastere mondială și sunt utilizate în peste 100 de țări ale lumii.

În aproape 14 ani de activitate internațională in 115 tari au fost deschise peste 3500 de săli de prezentare în care se oferă ședintele gratuite, care au ca scop cunoaşterea echipamentelor „Nuga Best”. Milioane de familii folosesc aceste dispozitive acasă. Timp de 2 ani consecutivi, „Nuga Medical Co., LTD” este recunoscută ca cea mai bună companie din Coreea de Sud in domeniul dispozitivelor medicale. În 2007, aceasta a obținut premiul prezidențial pentru „cea mai de succes companie după indicele de dezvoltare”.

Președintele companiei „Nuga Medical Co.”, LTD, dl Cho Syung-Hyun, având studii de inginer-constructor de echipamente medicale, este și inventatorul acestui dispozitiv-minune. El și toată familia sa sunt primii și cei mai activi utilizatori ai dispozitivului „Nuga Best”.

Scurt rezumat profesional al Președintelui companiei „Nuga Medical” dlui Cho Syung-Hyun:

  • Din aprilie 2002: Președinte al companiei „Nuga Medical Co. LTD”, inventatorul dispozitivului „Nuga Best”.
  • Martie 2000 – martie 2002: director al laboratorului și director de productie al companiei „Ceragem Medical Co. LTD”.
  • 21.04.1995: a obținut Diploma de Merit din partea Ministrului Științei și Tehnologiilor.
  • 08.01.1994: a obținut Premiul Științific IR 52.
  • Inventator al dispozitivului de zdrobire a pietrelor la rinichi prin bombardare cu unde de soc (acest dispozitiv este folosit pe scară foarte largă în practica medicală actuală).